Tricentis
flow-image

En skjult strategi som tar de digitale endringsinitiativene dine til et nytt nivå

Denne rapporten er publisert av Tricentis

Vet vi virkelig forretningsrisikoen som er forbundet med den nye programvaren vi utformer, bygger, tester og iverksetter? Vil de nye funksjonene vi investerte så mye tid og ressurser i, fungere og prestere? Måten testing vanligvis utføres på, gjør den til en dyr aktivitet som holder nyskapningen tilbake. Den gir heller ikke en klar innsikt i forretningsrisikoen for programmene dine, siden de fleste IT-interessenter har en tendens til å bare fokusere på antall vellykkede tester. 

Mange organisasjoner endrer i det stille testprosessen sin til risikobasert testautomatisering, noe som gir umiddelbar innsikt i forretningsrisikoen i forbindelse med hver utgivelse. 

Hvordan skaper dette et konkurransefortrinn? Last ned nå for å finne ut hvordan risikobaserte tester forbedrer programvaretestprosessen din.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP, DevOps, AIM