Tricentis
flow-image

Lederguide som akselererer digital endring med automatisering av tester i bedriften

Denne rapporten er publisert av Tricentis

Dagens bedrifter tar i bruk digital endring for å øke hastigheten, smidigheten og nyskapningen, samtidig som de holder et godt øye med kostnadene. For å oppnå dette har de gått over til smidig programvareutvikling, og de tar i bruk kontinuerlig levering til frontend-grensesnitt og backend-forretningsprogrammer. De ønsker å utvikle programvare raskt og gjenta prosessen. Deretter startes produksjonen, hvor kvaliteten opprettholdes og kostnadene reduseres. Dessverre er bedriftene dårlig forberedt på den automatiseringen som kreves.

Tricentis tilbyr en ny og helt annerledes måte å håndtere programvaretesting i disse nye miljøene på. En som er fullstendig automatisert uten koder, og intelligent drevet av kunstig intelligens. Og en som er utformet for å akselerere digital transformasjon fra oppstarten.

Last ned nå for å finne ut hvordan Tricentis-plattformen kan hjelpe deg med å løse testutfordringene dine!

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier Bedriftsprosesshåndtering, ERP, ITSM, DevOps, Maskinlæring, Maskindata, Dataautomatisering