Behavox
flow-image

Trends & Guidance For Managing Hr Misconduct, Regulatory Compliance Risk

Denne rapporten er publisert av Behavox

Hver dag ser vi globale finansbedrifter i nyhetsoverskrifter når de prøver å håndtere upassende oppførsel og overholdelsesutfordringer i det offentlige rom. De gis store bøter og får en ubotelig skade på merkevaren sin. Disse skandalene får store ringvirkninger for teamene som jobber med overholdelse, juridiske saker, HR og ledelse.

I 2021 har det heldigvis vært en voksende trend om å ta opp sammenfallet mellom økonomisk og ikke-økonomisk risiko angående upassende oppførsel. For å kunne eliminere disse etiske problemene og skape en ekte overholdelseskultur, må samarbeidet på tvers av teamene være sømløst, sånn at alle følger felles standarder og verdier.

Se nettpresentasjonen for å lære mer om følgende tema:

  • De nyeste lovtiltakene har til hensikt å bekjempe ikke-økonomisk upassende oppførsel både i USA og Storbritannia.
  • Hvorfor utnevnelsen av Gary Gensler som formann i SEC sannsynligvis fører til at lovgiveren inntar en tøffere holdning angående håndhevelse.
  • Slik kan bedrifter etablere en kultur for overholdelse og etikk ved å bruke tettere kontroller, tverrfunksjonelt samarbeid og de nyeste teknologiene

Talere:

  • Mike Piwowar: Tidligere fungerende SEC-kommisjonsmedlem og administrerende direktør i Milken Instituttsenter for finansmarkeder
  • Kalika Jayasekera, partner, Global CCO, styremedlem hos SoftBank Investment Advisers
  • Neil Wu Becker, markedsdirektør, Behavox

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP