Behavox
flow-image

Radikal gjennomsiktighet: Risikohåndtering i en ny økonomisk tid

Denne rapporten er publisert av Behavox

Covid-19 satte fart på endringene i finansbransjen. Grunnen til dette er at medarbeiderne jobbet hjemmefra, noe som også gjaldt kundene og forbrukerne. Søkelyset på digital finansiering har nådd hele finansbransjen, og konsulentbedriften KPMG har oppdaget at 81 % av hedgefondene nå også investerer i digital kompetanse. 

Alle disse endringene har fremskyndet et intenst søkelys på overholdelse, ettersom bedrifter tilpasser seg et nytt driftsmiljø og holder seg oppdatert på stadig mer krevende forskrifter. Særlig siden veiledere flytter markedet mot en modell som er forankret i kunstig intelligens og maskinlæring.

Bli med på: The Economist Events for Radical Transparency: Risikoadministrering i en ny finansepoke. Dette er en ny virtuell hendelse som skal undersøke: 

  • Hvordan risikoen for økonomisk overholdelse utvikler seg 
  • Hvordan teknologi kan skape effektivitet, men også avdekke nye utfordringer 
  • Hva finansielle ledere må gjøre nå for å holde seg foran kurven 

Registrer deg for å høre hvordan ledende finansbedrifter som Bridgewater Associate og BNP Paribas tilpasser seg risikoen for økonomisk overholdelse i en bransje i rask endring.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP, SAN