Behavox
flow-image

Mer vektlegging på teknologi: Viktigheten av kunstig intelligens angående overholdelse av finanstjenester

Denne rapporten er publisert av Behavox

Etter hvert som spredte arbeidsstyrker ble normen og antallet sikre meldingsprogrammer som ble brukt til å kommunisere i arbeidslivet har blitt betydelig utvidet, har medarbeiderne gått fra tradisjonelle kommunikasjoner til å bruke plattformer som WhatsApp og WeChat opptil 45 ganger så ofte. 

Behavox, verdens eneste datadriftsplattform basert på kunstig intelligens som brukes av bedrifter til å fange upassende oppførsel før den forårsaker massive bøter og bedriftskriser, kunngjorde nylig sin evne til å fange og overvåke mobildata fra WhatsApp- og WeChat-plattformene. Dette er mulig takket være et nytt integreringssamarbeid med TeleMessage, en leverandør av mobil kommunikasjonsinnhenting og arkivering for overholdelse av økonomiske bestemmelser. Dette er en funksjon som blir stadig mer relevant, siden det blir stadig mer bruk av uautoriserte mobile verktøy for direktemeldinger på arbeidsplassen, noe som påvirker overvåkingsrisikoen i et variert IT-miljø. 

Å investere i ny teknologi er også en opplagt løsning, men ideelt sett skal teknologi gi innsikt om medarbeidernes adferd, noe som kan hjelpe overholdelsesansvarlige med å forbedre bedriftskulturen. Det er aldri lett å bestemme når og hvordan ting skal skje. Dette tekniske dokumentet forteller om problemene kreative ledere står overfor, og det foreslår et veikart for de neste trinnene.

Dette tekniske dokumentet inneholder følgende info: 

  • Hvordan den nyeste overholdelsesteknologien benytter kunstig intelligens til å identifisere tilfeller av ikke-overholdelse av regler.
  • Bedriftene som overholder reglene bør utvikle effektive programmer i 2021 og videre framover
  • Hvordan du kan bruke kunstig intelligens og dataanalyse – ikke bare for å sikre at regelverket overholdes – men for å øke effektiviteten og styrke programmene for overholdelse på et generelt grunnlag

Last ned det tekniske dokumentet for å komme i gang.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier ERP, NAS, SAN