Aruba
flow-image

Forberedelsene på arbeidsplassen etter at pandemien er ferdig: Slik reagerer beslutningstakere på COVID-19

Denne rapporten er publisert av Aruba

Når bedrifter ser på utfordringene i en verden etter pandemien, er de enige om én ting. Selv om vi vender tilbake til arbeidsplassen er hverdagen på ingen måter normal. Etter måneder hvor arbeidshverdagen vår er fullstendig endret, er det usannsynlig at arbeidsplassen blir den samme igjen.

Denne rapporten er basert på en undersøkelse av 2400 IT-beslutningstakere, og den ønsker å gi et bilde av hvordan IT-avdelinger har blitt berørt av pandemien, hvordan de reagerer på den og hvordan dette vil forme områder som skal investeringsprioriteres de neste 24 månedene.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. All dataene er beskyttet av vår merknad om personvern. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.com.

Relaterte kategorier IT-håndtering, Store data, Virksomhetsetterretning, Datavarehus, BYOD, IT-forbruk, Databehandling i nettskyen, Overholdelse av regler, Innholdstyringssystemer, Datahåndtering, Virksomhetsressursplanlegging (Enterprise Resource Planning – ERP), Økonomi og økonomihåndtering, Infrastrukturhåndtering, Datasentre, Tjenestenivåhåndtering, Bedriftsprosesshåndtering, Virtualisering, Tjenestehåndtering, Prosjekthåndtering, Samarbeid, ERP