Microsoft
Microsoft
flow-image

Slik kan du få fart på forretningene med moderne arbeidsplassløsninger

Denne rapporten er publisert av Microsoft

Digitalisering har ført til en dramatisk endring i måten vi arbeider på.

Vi bruker mindre tid på kontoret og samarbeider med andre mer enn noensinne. Dagens mest produktive ansatte blir betalt for å tenke og samarbeide med eksterne teammedlemmer,leverandører, partnere og entreprenører på et stadig mer globalt og modernisert arbeidssted, slik at de kan bidra til vekst i bunnlinjen.

Digitale arbeidsmetoder har endret måten folk utveksler informasjon på, og bedriftene ser derfor behovet for å sikre at teknologien på arbeidsplassen holder tritt.

Det er tross alt dine folk – de som sørger for bedre opplevelser, revolusjonerer produkter, påvirker endringer, deler innsikt og overgår kundenes forventninger – som er bedriftens sanne konkurransefortrinn.

Det er ingen tvil om at samarbeid på arbeidsplassen gir enestående muligheter. Ved å samarbeide kan de ansatte bidra til å utvikle bedre produkter og tjenester, forene strategi og produksjon, fatte mer effektive forretningsbeslutninger og øke avkastningen.

Last ned nå

box-icon-download

*obligatoriske felter

Please agree to the conditions

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

Relaterte kategorier IT-håndtering, Store data, Virksomhetsetterretning, Datavarehus, BYOD, IT-forbruk, Databehandling i nettskyen, Overholdelse av regler, Innholdstyringssystemer, Datahåndtering, Virksomhetsressursplanlegging (Enterprise Resource Planning – ERP), Økonomi og økonomihåndtering, Infrastrukturhåndtering, Datasentre, Tjenestenivåhåndtering, Bedriftsprosesshåndtering, Virtualisering, Tjenestehåndtering, Prosjekthåndtering, Samarbeid