flow-image
VMWare

Hybrid sky 101; Reisen til den hybride skyen

Denne rapporten er publisert av VMWare

pattern

For et økende antall virksomheter, representerer den hybride skyen, som kombinerer intern infrastruktur med ressursene til skytjenestene, en tilnærming for å migrere til skyen som beroliger noen sikkerhetsbekymringer og aktiviserer en mer effektiv bruk av IT ressurser.

Hybride strategier har begynt å gjøre noen ordentlige innhugg i flere bransjer, inkludert finasiell sektor, helse og detaljhandel. I en rapport, som ofte blir siter, forutså Gartner at nesten 50 prosent av alle virksomheter vil ha forflyttet seg til den hybride skyen innen 2017.

pattern

Relaterte kategorier
Datasenter

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå