flow-image
Verizon & Cisco

Hvordan samarbeid kan hjelpe deg med å oppnå virksomhetens mål

Denne rapporten er publisert av Verizon & Cisco

pattern

Virksomhetsledere blir jevnlig utfordret med driftsproblemer, forretningsmuligheter, samt lokal, regional og global usikkerhet. I et forretningsmiljø i evig endring skapt av fusjoner og oppkjøp, portfoliotilpasninger og forbrukerdrevne krav, ikke bare fra kundene våre men også fra våre partnere og ansatte, må vi tenke på nytt når det gjelder hvordan vi jobber, samarbeider og deler informasjon på daglig basis. En klar strategi for samarbeid og kommunikasjon kan hjelpe virksomheter med å beholde utmerkede menneskelige ressurser og effektiv drift. Dette leder igjen til kontinuerlig innovasjon og vekst.

Dette dokumentet diskuterer noen av nøkkelelementene, som CIOs, samt ledere for kommunikasjon og IT infrastruktur, bør huske på når de skal ta opp felles kommunikasjon og samarbeid, med relaterte tjenester tilegnet for å oppnå suksess i bedriftmiljøet, med virksomhetens seniorledere.

Denne ressursen er en europeisk IDC rapport, bestilt av Verizon & Cisco

pattern

Relaterte kategorier
Lagring

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå