flow-image
Symantec

Kundesuksess: Swinton Insurance kasusstudie

Denne rapporten er publisert av Symantec

pattern

Swinton Insurance er en forsikringsmegler på mange kanaler. Sensitiv data, kundedetaljer og korttransaksjoner er hjertet i virksomheten. Transaksjonene finner sted på nettet, over telefonen eller ansikt til ansikt på noen av deres mange bransjekontorer i Storbritannia. Det’ er jobben til James Fletcher, Head of IT Risk at Swinton, og hans beskjedne team, å beskytte sensitiv kundeinformasjon som virksomheten er basert på.

Swinton’ og hans sikkerhetsteam har vært live med Symantec Cyber Security: Managed Security Services i mer enn tre år. Tjenesten fortsetter å utvikle seg og gir mer og mer verdi til selskapet. Som James Fletcher forklarer, “Det er store utfordringer rundt bransjen for betalingskorts standarder for datasikkerhet.— Det’ er et bevegelig mål blandet med andre juridiske og regulatoriske kontroller. En robust strategi for informasjon og IT sikkerhet vil gjøre deg smidig nok til å lykkes i dette landskapet.”

Last ned dette kasusstudiet og lær mer.

pattern

Relaterte kategorier
IT-sikkerhet

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå