flow-image
SolarWinds

4 ferdigheter for å bli en mester i ditt virtualiserte univers!

Denne rapporten er publisert av SolarWinds

pattern

Det vil være korrekt å si at virtualisering er en moden teknologi. Den har dannet basisen for skytjenester og den illustrerer den kontinuerlige tjenesteleveringen og forbruksmodellen, som lokker i æren inn til IT-as-a-Service (ITaaS). 

For noen IT administratorer er virtualisering, uheldighvis, ikke et primært anssvar. Uten muligheten til å lære og oppnå erfaring i hverdagen, får disse en treg start på virtualiserings spillet. 

Denne eBoken beskriver fire ferdigheter som alle virtualiseringsadministratorer må utvikle for å oppnå suksess i karrieren.

 

pattern

Relaterte kategorier
IT-håndtering

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå