flow-image
Sitecore

Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2015

Denne rapporten er publisert av Sitecore

pattern

Et raskt voksende antall virksomheter og mellomstore selskaper høyner sine forventinger til den digitale kanal. De ser etter en rask og vellykket forbindelse med målgruppen og ønkser å engasjere dette publikumet med kvalitetsrike, digitale opplevelser på tvers av kanaler.


Gartner’s 2015 Web Content Management rapport evaluerer 19 forhandlere med tanke på deres evne til å utøve, så vel som deres fullstendige visjon. Dette året var det Sitecore® som avanserte til den høyeste plassen når det gjaldt evnen til å utøve.

 

 *Gartner inngår ingen avtaler med noen forhandler, produkt eller tjeneste som blir nevnt i deres forskningspublikasjoner. De rådgir heller ikke brukerne av teknologien til å bare velge forhandlerene som kommer best ut av evalueringen. Forskningspublikasjonene til Gartner består av meningene til Gartner’ sin forskningsavdeling og bør ikke sees på som statuering av fakta. Gartner frasier seg alle garantier, uttrykt eller indirekte i forbindelse med denne forskningen, inkludert alle garantier for produksjon eller bruk til et spesielt formål.

 

pattern

Relaterte kategorier
IT-håndtering

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå