flow-image
Plantronics

Fem teknologier som temmer støy og holder dine ansatte produktive

Denne rapporten er publisert av Plantronics

pattern

Et effektivt arbeidsmiljø er avhengig av at folk er i stand til å høre og bli hørt når de er på telefonen.

Bakgrunnstøy kan påvirke kontorarbeidere, som ofte bruker en kombinasjon av fasttelefoner, smarttelefoner og softphones på datamaskinen for å snakke med kollegaer og kunder. Det påvirker også fleksible ansatte, som bruker mest tid på kontoret, men som også jobber eksternt. For mobile ansatte, som er avhengige av smarttelefoner og nettbrett det meste av tiden, kan miljøstøy påvirke kvaliteten på samtalen når de ringer fra veien.

Denne raske introduksjonen til støydempende teknologier, vil hjelpe deg med å velge de rette hodetelefonene for dine ansatte.

pattern

Relaterte kategorier
Maskinvare

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå