flow-image
Alert Logic

Beskyttelse av pasientenes genomiske data med Alert Logic hos Amazon Web Services

Denne rapporten er publisert av Alert Logic

pattern

GenomeNext så til Amazon Web Services (AWS) for en fleksibel skyinfrastruktur, som var skapt for å møte deres voksende forretningsbehov. AWS tilbyr et bredt spekter av globale skytjenester, lagring, database, analyser, programmer, samt implementeringstjenester, som hjelper firmaer med å bevege seg raskere, senke IT kostnadene og skalere programmene. AWS tilbyr fysisk sikkerhet, isolering og beskyttelse; men i offentlige skymiljøler er sikkerhet et delt ansvar. Det’er opp til GenomeNext å sikre infrastrukturen sin, operativsystemene, programmene og dataen.

Utfordringene

Sømløs integrering med AWS. Det var viktig for GenomeNext å jobbe med en sikkerhetspartner, hvis løsninger arbeidet fritt i AWS. Fokus på håndtering av sikkerhet & Nøkkelkravene til samsvar inkluderte:

 

  • Pågående loggføring for å spore og overvåke oppførsel.
  • Oppdage inntrenging, slik at kravene om samsvar møtes.
  • Dekning med et skalerbart nettprogram som brannmur (WAF).

“Vi’har å gjøre med enorme mengder data, som omhandler privat informasjon. Derfor trenger vi den mest pålitelige sikkerheten som er på markedet. Det er her’ Alert Logic kommer inn,” sa Hirmas. Sikkerhet gitt av Alert Logic gir GenomeNext og klientene deres vissheten om at den svært sensitive, genomiske dataen er godt beskyttet.

pattern

Relaterte kategorier
IT-sikkerhet

 

box-icon-download

LAST NED KOSTNADSFRITT VED Å FYLLE INN DINE DETALJER NEDENFOR

Du godtar brukervilkårene våre når du ber om denne ressursen. Alle dataene er beskyttet av våre personvernretningslinjer.

 Når du sender inn dette skjemaet, bekrefter du at du er minst 18 år gammel og at du godtar at selgeren(e) av denne ressursen kan kontakte deg med markedsføringsrelatert materiale enten på e-post eller telefon. Du kan hele tiden avslutte abonnementet. Hvis du har flere spørsmål, kan du sende en e-post til dataprotection@headleymedia.comPlease agree to the conditions

Last ned nå